IMG_7084

Nye retningslinjer

Med bakgrunn i de oppdaterte retningslinjene fra myndighetene med påfølgende anbefalinger fra NFF, ser FK Vidar seg nødt til å konkretisere følgende rundt aktivitetene i klubben. Nedenfor stående punkter blir gjeldende inntil videre.
1. Treningskamper – FK Vidar oppfordrer alle sine lag til å avlyse planlagte treningskamper frem til og med 14. april. Skal treningskampen bli gjennomført skal følgende minimumskrav dekkes
i. Antall mennesker tilstede skal ikke overstige 50 personer – dette inkluderer spillergruppene, trenere, støtteapparat og dommer – kun forhåndspåmeldte slipper inn (liten merknad fra meg – dette gjennomføres allerede innenfor håndballen)
ii. For hjemmekamper skal lagene organisere vakter ved alle inngangspartier til banen
1. Kaph banen krever 4 vakter
2. KG1 banen krever 5 vakter
iii. Innmelding til kommunen minimum 5 dager i forkant av treningskampen – skjema finnes via kommunens hjemmesider
2. Garderober – FK Vidar oppfordrer alle våre lag om ikke benytte seg av garderobene. Hvis garderobene skal benyttes må
i. Laget sørge for nødvendig nedvask etter bruk
3. Vidarhuset – Vidarhuset holdes åpen for FFO samt ansatte i FK Vidar. Alle møter og samlinger som overstiger 10 personer avlyses. FK Vidar ber også om at besøk av eksterne på huset begrenses til et minimum
Vi ønsker også å benytte denne anledningen til å takke dere alle med å hjelpe oss å gjennomføre både tidligere og nåværende tiltak. Dere gjør en kjempejobb. Et godt eksempel på dette ser vi blant annet i loggingen av deltakelse på treninger og aktiviteter. Takket være gode rutiner hos dere alle på dette punktet har vi som klubb raskt klart å spore, kontakte og avklare medlemmers behov for karantene eller ei nå smitte er blitt påvist hos medlemmer eller nærkontakter. Dette arbeidet er uvurderlig i forhold til å kunne opprettholde og ikke minst gjennomføre de aktivitetene vi tilbyr vår medlemmer. Tusen takk!!!!
Mvh Daglig Leder og Styre
IMG_7084

Nye retningslinjer

Med bakgrunn i de oppdaterte retningslinjene fra myndighetene med påfølgende anbefalinger fra NFF, ser FK...
Judge's gavel

Kjære FK Vidar medlem

Årsmøtet for året 2020 vil, som tidligere annonsert, bli avholdt onsdag 7. april klokken 1800....
164999800_10158385067449191_4133467099074483585_o

Ny støttespiller på laget!

Vi er veldig glade for å presentere vår nye samarbeidspartner Hitec Vision. https://www.hitecvision.com/